|  DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    GRMIS    |    ADMINISTRACIJA  
MUNERA 3


 

Prijava
KONTAKTNE INFORMACIJE

VIŠJA STROKOVNA ŠOLA
Grm Novo mesto - 
center biotehnike in turizma  
Sevno 13
8000 Novo mesto
Tel: 07 39 34 734
Fax: 07 39 34 710
e-mail: referat-grm@guest.arnes.si

URADNE URE REFERATA:
vsak delovnik od 9:00 do 10:30

VIZITKA

Nahajate se tukaj

  Karierni center

  Spoštovani študenti!
   
  V četrtek, 16. 12. 2021 med 9:00 in 12:30 imamo prav poseben dan, ki je bil že delno napovedan v začetnih urnikih in ustno. Tako imate za prijetno obveznost 4 pedagoške ure v obliki dogodka na šoli z naslovom DAN PO DIPLOMI.
  Zagotovo je bil vaš cilj že ob vpisu čim prej diplomirati. Ker ste vsi na tej poti k bodoči diplomi, imate s četrtkovim dogodkom priložnost spoznati način razmišljanja delodajalcev in odločevalcev v izbirnem postopku pri zaposlitvi ter si zagotoviti prednost že na začetku svoje karierne poti, torej resnično po tistem, ko si z diplomo v žepu odpravite na zaposlitveni razgovor!
  Dogodek bo potekal zaradi epidemioloških razlogov v učilnici PL1 in PL2. Obvezno je izpolnjevanje pogoja PCT. Vsi tisti, ki se samotestirate, pridite vsaj 20 minut prej – torej najkasneje ob 8:40 v učilnico KD, da boste opravili samotestiranje. Ostali imejte s seboj ustrezna potrdila.
  Dogodek DAN PO DIPLOMI je nekomercialne narave. Je izobraževalni projekt namenjen študentom, ki se bodo po zaključku študija na svoji poti soočali s številnimi izzivi, npr. z negotovostjo pri vstopu na trg dela, začetkom lastne podjetniške poti, financiranjem prvih korakov, nakupom nepremičnine ipd. Ideja za izvedbo projekta izhaja iz večletnega dela z mladimi in spoznanja, da se mladi zavedajo nujnosti ureditve določenih področij po zaključku študija ter vse bolj aktivno iščejo informacije in nasvete. 
  V četrtek, 16. decembra 2021, boste torej prejeli odgovore na KAJ ME ČAKA PO DIPLOMI na brezplačnih predavanjih s praktičnimi nasveti za lažji začetek samostojnega življenja. Predavanja bodo namenjena vam, ki:

  • se želite dobro pripraviti na prve karierne korake;
  • vas zanima podjetniška pot;
  • želite izvedeti, kaj se aktualnega dogaja za mlade iskalce zaposlitve v turizmu, trgovini in IT sektorju (sektorju informacijske tehnologije) …

  Dobrodošli na kariernem dnevu DAN PO DIPLOMI v četrtek, 16. decembra med 9:00 in 12:30 uro v PL1 in PL2.  Vhod bo skozi avlo prizidka VSŠ.
  Vljudno vabljeni!
  DanPoDiplomi_Plakat_700x1000_2021-12-16_NovoMesto.pdf