|  DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    GRMIS    |    ADMINISTRACIJA  
MUNERA 3


 

Prijava
KONTAKTNE INFORMACIJE

VIŠJA STROKOVNA ŠOLA
Grm Novo mesto - 
center biotehnike in turizma  
Sevno 13
8000 Novo mesto
Tel: 07 39 34 734
Fax: 07 39 34 710
e-mail: referat-grm@guest.arnes.si

URADNE URE REFERATA:
vsak delovnik od 9:00 do 10:30

VIZITKA

Nahajate se tukaj

    ERASMUS PRAKSA V ŠPANIJI

    Sem Nastja Starič in obiskujem 1. letnik Višje strokovne šole na zavodu Grm Novo mesto - center biotehnike in turizma, študijska smer gostinstvo in turizem. Letos sem se odločila opravljati obvezno praktično izobraževanje v tujini, in sicer v Španiji. Prakso opravljam kot animatorka v hotelu, kar pomeni, da sem zadolžena za zabavo in dobro vzdušje otrok. Vsak dan pričnem z delom ob 10. uri zjutraj in zaključim ob 23. uri (vmes imam tudi prosto). Čez dan skupaj z ostalimi animatorji (v skupini smo 4 animatorji) izvajamo različne aktivnosti in igre, tako za otroke kot odrasle goste. Najbolj so obiskane igre z žogo, streljanje na tarče, pikado, lokostrelstvo in vodne igre. 
    Zvečer imamo tudi mini disko, ki je namenjen otrokom, na katerem plešemo na različne otroške pesmi. Vsak večer izvedemo tudi bingo za odrasle in za konec predvajamo film.
    S sodelavci se vsi dobro razumemo, prav tako z ostalimi zaposlenimi. Hotel ima zelo veliko tujih študentov in zaposlenih, kar pomeni da se uporablja veliko različnih jezikov. Jaz se sporazumevam samo v angleščini, kar pomeni ,da s tem še bolj utrjujem svoje znanje angleškega jezika, čeprav sem se že naučila veliko novih besed v španščini.