|  DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    GRMIS    |    ADMINISTRACIJA  
MUNERA 3


 

Prijava
KONTAKTNE INFORMACIJE

VIŠJA STROKOVNA ŠOLA
Grm Novo mesto - 
center biotehnike in turizma  
Sevno 13
8000 Novo mesto
Tel: 07 39 34 734
Fax: 07 39 34 710
e-mail: referat-grm@guest.arnes.si

URADNE URE REFERATA:
vsak delovnik od 9:00 do 10:30

VIZITKA

Nahajate se tukaj

  O KARIERNEM CENTRU

  Karierni center Višje strokovne šole Grm Novo mesto (KC VSŠ GRM NM)

  Osnovno poslanstvo
  Karierni center Višje strokovne šole Grm Novo mesto je povezati delodajalce na eni strani in Višjo strokovno šolo oziroma študente in predavatelje, na drugi strani ter na tak način pripomoči pri doseganju napredka pri povezovanju Višje strokovne šole Grm Novo mesto z gospodarstvom in širšim okoljem nasploh.
   
  Dolgoročni cilji
   
  Dolgoročni cilji Kariernega centra VSŠ Grm Novo so usmerjeni v zagotavljanje celostne podpore aktualnim študentom, prihodnjim študentom ter diplomantom pri njihovem študijskem in kariernem odločanju. Z raznovrstnim spektrom aktivnosti želimo vplivati na zaposljivost diplomantov VSŠ Grm Novo mesto, preko spremljanja njihove študijske in karierne poti in vključevanja potencialnih delodajalcev v študijski in karierni razvoj študentov.

  Pri uresničevanju zastavljenih ciljev zasledujemo sodelovanje VSŠ Grm Novo mesto z zunanjimi deležniki in tako oblikujemo sistem in dejavnosti, ki študentom olajšajo prehod v prvo zaposlitev.

  Vabimo študente, predavatelje, organizatorje praktičnega izobraževanja in delodajalce, da obiščete našo stran: Karierni center in poiščete vse tekoče informacije in nasvete, ki so pomembni za vaš študij in delo.

  Ciljne skupine

  • študenti
  • dijaki (bodoči študenti)
  • diplomanti
  • delodajalci
  • drugi slušatelji programov izobraževanja odraslih

   

   
  Področja dela

  1. Individualno in skupinsko karierno svetovanje (svetovanje za izbiro študija, svetovanje ob prehodu v zaposlitev); coaching;
  2. Delavnice in druga dodatna izobraževanja za študente pri pridobivanju dodatnih kompetenc in praktičnega znanja za učinkovitejši vstop na trg delovne sile;
   1. Priprava kariernega načrta z zaposlitvenim treningom in hollandovim testom poklicnih interesov
   2. Certifikat osebne odličnosti: (nlp diploma)
   3. KAREIRNI DNEVI
  3. Informacije o vpisu in  študiju
  4. Tutorstvo
  5. Študijska praksa in zunanja mobilnost
  6. Informacije o zaposlitvenih možnostih po zaključku študija; predstavitve delodajalcev in zaposlitvenih možnostih v njihovih organizacijah, "Na zmenku z delodajalcem".

  Organizacijska struktura

  Delo kariernega centra Višje strokovne šole koordinira ravnatelj, planske in operativne naloge, ter naloge pri delu portala delegira sodelavcem izmed strokovnih sodelavcev, predavateljev in organizatorjev praktičnega izobraževanja.