|  DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    GRMIS    |    ADMINISTRACIJA  
MUNERA 3


 

Prijava
KONTAKTNE INFORMACIJE

VIŠJA STROKOVNA ŠOLA
Grm Novo mesto - 
center biotehnike in turizma  
Sevno 13
8000 Novo mesto
Tel: 07 39 34 734
Fax: 07 39 34 710
e-mail: referat-grm@guest.arnes.si

URADNE URE REFERATA:
vsak delovnik od 9:00 do 10:30

VIZITKA

Nahajate se tukaj

  KARIERNI DAN »DAN ZAME«: PO KORAKIH DO DIPLOME

  Ker se bližamo koncu študijskega leta, smo v Razvojnem timu VSŠ pripravili motivacijski dogodek za naše študente KARIERNI DAN »DAN ZAME«: PO KORAKIH DO DIPLOME, da jih seznanimo s pomembnimi koraki na poti do diplome za čim hitrejši zaključek študija.
  Na delavnici Priprava dispozicije za diplomsko nalogo so študenti poleg prejetih informacij tudi simulirali, kako izdelati dispozicijo. Pri celotnem dogodku smo se po spontano vključevali vsi člani Razvojnega tima VSŠ in pomagali odgovarjati na vprašanja. Sledile so krajše informacije o izvedbi diplomskega dela in pisanju naloge. Predstavljeni so bili vsi nadaljnji koraki po zaključku vsebinskega dela diplomske naloge do končnega zagovora. Predavatelji, referentka in ravnateljica smo se navezali tudi na najpogostejše napake pri pripravi nalog, ki jih žal naredijo študenti, z namenom, da se to ne bi ponavljalo od primera do primera.
  Piko na i so seveda pristavile naše diplomantke Alumni kluba Grmčani: Manca, Urša in Lidija, ki so suvereno predstavile lastne izkušnje na poti do diplome in na kratko tudi samo tematiko diplom. Foto utrinki v galeriji.
  Študenti – sedaj ste na potezi vi! Srečno pri izbiri ustrezne tematike diplome in pri izbiri primernega mentorja!
  Vas pričakujemo,
  sodelavci Višje strokovne šole